カテゴリ:Food( 21 )

9月大磯市

昨日の大磯市は暴風雨のなか、大勢の方々がお集まりくださりありがとうございました。お並び頂いてお買い上げ頂けなかったお客様には申し訳ありませんでした。
リーズブレッドは毎週土曜日、「港の直売所」大磯漁港内で10:00am〜11:30 出店しています。
どうぞよろしくお願いします。
b0239757_2013982.jpg


************************************
[PR]
by leesbread | 2016-09-19 20:16 | Food

This morning's breakfast

Today's breakfast. Olive bread, campagne, omelet and ratatouille with summer vegetables from Oiso. オムレツ、オリーブとカンパーニュのトーストと大磯産野菜のラタトゥイユ
b0239757_13053512.jpeg
b0239757_13054765.jpeg

[PR]
by leesbread | 2016-06-07 13:04 | Food

2nd breakfast

Campagne with hazelnut chocolate paste from Juice shop Pono and hummus from Willd. My campagne tastes great lightly toasted 5 days later. 5日間たっても、カンパーニュを軽くトーストして=美味しい‼︎ ヘーゼルナッツチョコレートペーストとヒョコ豆ディップと。
b0239757_11271875.jpeg

[PR]
by leesbread | 2016-06-01 11:21 | Food

Holiday breakfast

Local tan
b0239757_10242677.jpeg
gerine jam and Lotus biscoff spread on campagne for breakfast:) 今朝の朝ごはん、ベルギーのクッキークリームと大磯産の土方かんきつえんの清見みかんジャムとトーストしたカンパーニュ。
[PR]
by leesbread | 2016-05-03 10:21 | Food

トースト

Today's breakfast. Spicy chicken on Hokkaido pain de campagne. 今朝の朝ごはん、北海道の小麦粉のカンパーニュを厚切り、トーストして、スロークッカーのスパイシーチキンと
b0239757_07154365.jpeg

[PR]
by leesbread | 2016-04-29 07:14 | Food

Another breakfast

Another way to enjoy my campagne with green tea milk jam or custard pudding jam for breakfast. 抹茶ミルクジャムとカスタードプリンジャムとカンパーニュの朝ごはん。
b0239757_13103009.jpeg

[PR]
by leesbread | 2016-04-27 13:09 | Food

Breakfast

Breakfast, white chocolate peanut butter and hazelnut chocolate spread on toasted pain de campagne. 今朝の朝ごはん。ホワイトチョコレートピーナッツバターとへーゼルナッツチョコレートペーストとトーストしたカンパーニュ:)
b0239757_10571288.jpeg

[PR]
by leesbread | 2016-04-26 10:55 | Food

Breakfast!

Sausage and fried onions on a thick slice of campagne for breakfast! ソーセージ、炒めた玉ねぎ、マスタードと厚切り切ったカンパーニュ:)
b0239757_09205403.jpeg

[PR]
by leesbread | 2016-04-20 09:19 | Food

Today's breakfast タルティーヌ


b0239757_09030192.jpeg
カンパーニュの上に大磯の太陽まるかじりの菜の花、チーズ、ベーコンとスリラッチャソースのタルティーヌ。
[PR]
by leesbread | 2016-03-16 08:53 | Food

ホット プレス サンド Pressed hot sandwiches on pain de campagne

カンパニューを使って、パストラミビーフ、マスタード、バジルペースト、オリーブペースト、チーズなどを挟んで焼いてみました。Using my pain de campagne, I made a bunch of different grilled pressed sandwiches tonight. Fillings of pastrami, mozzarella, pesto, olive tapenade, greyere, proscuitto, anchovy paste and Dijon mustard.
b0239757_20505216.jpg
b0239757_20511866.jpg

[PR]
by leesbread | 2014-10-26 20:54 | Food